Από την Βασίλισσα Σίβα και τον Βασιλιά Σολομώντα

Επενδύσαμε στα ιστορικά λατρευτικά κείμενα που ξεκινάνε από την εποχή που οι Αιγύπτιοι λάτρευαν τον θεό Ήλιο αλλά και στους Ορφικούς ύμνους. Τότε που με προσμίξεις χιλιάδων αρωμάτων φρόντιζαν το σώμα και το πρόσωπο . Τότε που το μύρο σε συνδυασμό με μέλι και κόλιανδρο θεράπευε ασθένειες του δέρματος.
Ζήστε στο Polis Hammam το τελετουργικό αντιγήρανσης – χαλάρωσης και ομορφιάς που υιοθέτησαν οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες . Σ’ ένα μυσταγωγικό περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας με ειδικές τεχνικές προετοιμάζουν το σώμα και το πρόσωπο να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες του μύρου , γνωστό και ως “σμύρνα “ που δώρισαν οι μάγοι στον νεογέννητο Χριστό.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

-Λουτρό εφίδρωσης με αγγειόσπερμο για να φύγει κάθε κακό από πάνω μας, για αφαίρεση των τοξινών, ενίσχυση του οργανισμού, για ελάττωση των μυικών εντάσεων.

-Ειδικούς χειρισμούς μάλαξης καθ όλη τη διάρκεια του λουτρού και τοποθέτηση φυσικών, φυτικών υλικών και ιερών θεραπευτικών βοτάνων, που χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες ως γιατροσόφια, ακόμη και από τον δάσκαλο της ιατρικής Ιπποκράτη. Πλούσια σε ρεσβερατρόλη και σεσκιτερπένια για αντιβακτηριδιακές ,αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, τονωτικές και κυρίως αναγεννητικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Είναι κατά των ελεύθερων ριζών, θρέφει , δυναμώνει, ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, προλαμβάνει την δημιουργία ραγάδων, θεραπεύει το δέρμα.

-Απολέπιση με φυσική διαδικασία για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την κερατίνη στιβάδα, δίνοντας τη θέση τους σε νέα υγιή για δέρμα πάντα νέο και όμορφο.

-Μπάνιο σε σώμα και κεφάλι από φυσικά και φυτικά υλικά για να απομακρύνουμε κάθε περιττό και βρώμικο.

-Τονωτικό ρόφημα.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Χαμάμ

Διάρκεια: έως 70′
Κόστος: 67€

Σημειώσεις:

Μη ξεχάσετε να φέρετε το μαγιό σας