Το Polis Hammam®️- Polis loutron  είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη  και στην Αθήνα,  έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παραδοσιακό Hammam της Ευρώπης για δύο συνεχόμενες χρονιές ,  απολαμβάνει τις άριστες κριτικές των ικανοποιημένων πελατών του και λαμβάνει συνεχώς την ανώτερη διάκριση ποιοτικών υπηρεσιών από το Trip Advisor.

 

Tο Παραδοσιακό Λουτρό (χαμάμ), είναι μια διαχρονική αξία καθώς εδώ και αιώνες μετά την ίδρυση του, συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν υγεία και ευεξία.

 

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό concept, που συνεχώς εξελίσσεται, απευθύνεται στο μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία. Τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί όλο και περισσότερο, το επενδυτικό ενδιαφέρον πολλών ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

 

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της επιχείρησης Polis HammamPolis Loutron, με νέα καταστήματα αλλά και των αυξημένων αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό λόγω των συνεργασιών μας με Ξενοδοχεία – Spa που δημιουργούμε χώρους Hammam & Wellness,  προχωρούμε σε μια αμοιβαία συνεργασία σε επίπεδο εκπαιδευτικό με την Release and Relax Motion – Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa Κ.Δ.Β.Μ. Επιπέδου Ι, Αρ. Αδείας: 2100349 Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ.

 

Η Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa δραστηριοποιείται από το 2007 μέχρι και σήμερα με την εκπαίδευση σε τεχνικές Spa – Massage – Hammam – Spa Management, στελεχώνοντας μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με πλήθος επαγγελματικών εκπαιδεύσεων σε προγράμμα κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος σε υπηρεσίες spa.

 

Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία οι 2 επιχειρήσεις στοχεύουν να καλύψουν το κενό της κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού στο ιδιαίτερο κομμάτι της άρτιας φιλοξενίας, της υψηλής παροχής υπηρεσιών wellness και τη στελέχωση ξενοδοχείων με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στις θέσεις Spa / Hammam.

 

Για αυτό το σκοπό ανακοινώνουμε ταχύρυθμα προγράμματα σπουδών που απευθύνονται και σε αρχαρίους που θέλουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας του wellness – εξασφαλίζοντας τους σταθερή και μόνιμη εργασία καθώς και επαγγελματικά προγράμματα κατάρτισης για την ατομική ανάπτυξη επαγγελματιών ή και την αναβάθμιση στελεχών του τουριστικού κλάδου.

 

Ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα της αγοράς αλλά και στην ανάγκη για ανάπτυξη κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού, στελεχώντας τον τομέα της ευεξίας και ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν μας, προσφέρουμε επιδοτήσεις των εκπαιδεύσεων μέχρι και 45%, ώστε να δημιουργήσουμε δελεαστικά πακέτα εκπαίδευσης, μειώνοντας το ποσοστό ανεργίας του Τουριστικού Κλάδου.

Λούτσου Αλεξάνδρα CEO – FOUNDER

Polis Hammam – Polis Loutron

ΑΡΧΑΡΙΟΙ – STARTERS
Πρόγραμμα Hammam Specialist
 

Το Πρόγραμμα Hammam Basic απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία στο χώρο του Spa & Hammam και περιλαμβάνει τις βασικές τεχνικές εκπαιδεύσεις που χρειάζεται κάποιος ώστε να ενταχθεί άμεσα στην αγορά εργασίας.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Release and Relax Motion στο Training Center της, και το πρακτικό μέρος του Hammam σε ρεαλιστικές συνθήκες μέσα στις εγκαταστάσεις του Polis Hammam – Polis Loutron!

Διάρκεια Προγράμματος: 3 μήνες

Σύνολο ωρών Προγράμματος: 135 ώρες

Εκπαιδευτικές Ενότητες:

 1. Χαλαρωτική Μάλαξη 45 ώρες
 2. Εν τω Βάθει Θεραπευτική Μάλαξη 30 ώρες
 3. Hammam Therapist 60 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πιστοποίηση: Λαμβάνετε Πιστοποίηση Hammam Specialist 135 ωρών από τη σχολή Release and Relax Motion σε συνεργασία με το Polis Hammam – Polis Loutron
Κόστος Εκπαίδευσης: Το Πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο κατά 45% με τελικό κόστος 850€ / Εκπαιδευόμενο (προκαταβολή + 3 μηνιαίες δόσεις)

Οφέλη Εκπαίδευσης:

Άρτια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 •        Σύχρονοι τρόποι Διδασκαλίας / Βιωματική Εκπαίδευση
 •        Παροχή Οπτικοακουστικού Εκπαιδευτικού Υλικού
 •         Πιστοποίηση Γνώσεων
 •       Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εποχικής ή 12μηνης απασχόλησης

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ SPA & WELLNESS / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Πρόγραμμα Hammam Therapist
 

Το Πρόγραμμα Hammam Therapist σε επαγγελματίες που θέλουν να εκπαιδευτούν ατομικά στις διαδικασίες του Hammam ή σε επιχειρήσεις που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στην ιδιαίτερη υπηρεσία του Hammam και περιλαμβάνει την εξειδικευμένη τεχνική εκπαίδευση που χρειάζεται κάποιος ώστε να εργαστεί μέσα σε Hammam.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Release and Relax Motion στο Training Center της, και το πρακτικό μέρος του Hammam σε ρεαλιστικές συνθήκες μέσα στις εγκαταστάσεις του Polis Hammam – Polis Loutron!

Διάρκεια Προγράμματος: 3 εβδομάδες

Σύνολο ωρών Προγράμματος: 60 ώρες

Εκπαιδευτικές Ενότητες:

 1.  Hammam Therapist 60 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πιστοποίηση: Λαμβάνετε Πιστοποίηση Hammam Therapist 60 ωρών από τη σχολή Release and Relax Motion σε συνεργασία με το Polis Hammam – Polis Loutron
Κόστος Εκπαίδευσης: Το Πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο κατά 30% με τελικό κόστος 450€ / Εκπαιδευόμενο (προκαταβολή + 1 δόση)

Οφέλη Εκπαίδευσης Επαγγελματία Spa & Wellness:

 • Άρτια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση
 • Σύχρονοι τρόποι Διδασκαλίας / Βιωματική Εκπαίδευση
 • Παροχή Οπτικοακουστικού Εκπαιδευτικού Υλικού
 • Πιστοποίηση Γνώσεων
 •  Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εποχικής ή 12μηνης απασχόλησης

*Με την εγγραφή στο Πρόγραμμα Hammam Therapist μπορείτε να συνδυάσετε και επιπλέον εκπαιδεύσεις σε τεχνικές massage με 20% έκπτωση

Οφέλη Εκπαίδευσης Προσωπικού Ξενοδοχείων:

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση
 • Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών spa
 • Καταρτισμένο και άμεσο έτοιμο προσωπικό
 • Δυνατότητα άμεσης παροχής επικερδών υπηρεσιών Hammam προς τους πελάτες του ξενοδοχείου
 • Αύξηση της εμπερίας διακοπών των πελατών του ξενοδοχείου
 • Δυνατότητα επιδότησης μέχρι και 100% της εκπαίδευσης μέσω προγραμμάτων ΛΑΕΚ

Polis Hammam – Polis Loutron

Τηλέφωνα Επικοινωνίας – Εγγραφές:

Αθήνα Αυλητών 6-8 Ψυρρή, 210 322020

Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α Καλαμαριά, 2310 488216

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ