Γνωρίστε τα οφέλη της σάουνας

Η Σάουνα είναι ευεργετική για το υγιές σώμα εκτός από το αδυνάτισμα και την αποτοξίνωση. Από εξάλειψη του στρες και απώλεια κιλών μέχρι ανακούφιση από τους πόνους και την μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου. Τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται και η αυξημένη αιμάτωση διατηρεί τους ιστούς σε καλή κατάσταση και περιορίζει τους πληθυσμούς μικροοργανισμών.

Επίσης λειτουργεί ευεργετικά και για το νευρικό σύστημα αλλά και για την κυκλοφορία, ενώ η εφίδρωση καθώς και πάρα πολλές άλλες διαδικασίες και λειτουργίες μέσα στο σώμα επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καθαρίζουν τα όργανα και το δέρμα.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, φροντίστε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν να τη δοκιμάσετε. Οι ειδικοί πάντως επισημαίνουν πως όσοι παθαίνουν εύκολα αφυδάτωση ή έχουν χαμηλή αρτηριακή πίεση, μπορεί να ζαλιστούν σε μια καυτή σάουνα.
Δεν ενδείκνυται η κατανάλωση αλκοόλ πριν μπει κανείς σε αυτήν.

Αντενδείξεις: Άτομα πάσχοντα από άσθμα, ρευματισμούς, νεφροπάθειες, φλεγμονές, προβλήματα στεφανιαίας και καρδιακής ανεπάρκειας, γριππώδεις λοιμώξεις, χαμηλή ή υψηλή αρτηριακή πίεση.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού