Το Polis Hammam – Polis Loutron στηρίζει

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Polis Hammam – Loutron, ο πρώτος χώρος ευεξίας στην Ελλάδα, που υιοθέτησε τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού για την υδροθεραπεία και το μασάζ και αναβίωσε την αγαπημένη λουτροθεραπεία των Ελλήνων, στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Polis Hammam – Loutron προσφέρει στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένα χρηματικό ποσό από κάθε αγορά υπηρεσίας και προϊόντων που πραγματοποιείται από τους πελάτες του, σε όλους τους χώρους του, στο κέντρο της Αθήνας και την Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετέχουν όλοι ουσιαστικά σε μια πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

«Η ευεξία είναι σημαντική. Αλλά πιο σημαντικό είναι να προσφέρουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία στήριξης στο πολύτιμο έργο και στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας έτσι το σημαντικό έργο του» τόνισε η κυρία Αλεξάνδρα Λούτσου εμπνεύστρια και ιδιοκτήτρια των Polis Hammam-Loutron.

Από την πλευρά της, η Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Ιωάννα Μακρή, δήλωσε: ««Το Χαμόγελο του Παιδιού», από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του έως και σήμερα, 25 χρόνια μετά, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του δωρεάν, άμεσα και αποτελεσματικά χάρη στην υποστήριξη ιδιωτών και εταιρειών, όπως το Polis Hammam – Loutron. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του PolisHammam – Loutron για τη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια και τη συμβολή στην υλοποίηση του οράματος του Οργανισμού: Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού».

 

Το Polis Hammam-Polis Loutron είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, τα οποία έχουν βραβευτεί επί δύο συνεχόμενα χρόνια από το Luxury Τravel Guide, ως τα καλύτερα παραδοσιακά Hammam της Ευρώπης.

Καθώς προτεραιότητα της εταιρείας είναι η ευεξία και η καλή ψυχοσωματική κατάσταση του ανθρώπου, αναγνωρίζει τις ανάγκες του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και στοχεύει να χαρίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που το χρειάζονται.