Απολαύστε ένα μυστικιστικό ταξίδι, με έντονο άρωμα Ανατολής.

Χαλαρώστε και βιώστε μια βασιλική περιποίηση! Η παραδοσιακή ιεροτελεστία ξεκινάει με την παραμονή σας στο ζεστό μαρμάρινο χώρο του χαμάμ, όπου εξειδικευμένοι θεραπευτές, θα καλύψουν το σώμα σας με μια φυσική μάσκα αποτοξίνωσης, με εξαιρετικές καθαριστικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Θα συνεχίσουν με μια βαθιά απολέπιση σε πρόσωπο & σώμα  με το ειδικό γάντι, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες.
Ακολουθεί ένα ευεργετικό απολαυστικό αφρομασάζ με 100% αγνό σαπούνι ελιάς που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις της απόλαυσης, της ξεκούρασης και της καθαριότητας.
Στη συνέχεια τοποθετείται ειδική κρέμα – μάσκα για έξτρα ενυδάτωση προσώπου και σώματος και άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας, που θα  αφήσει μια φυσική φρεσκάδα και λάμψη.
Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με χαλαρωτικές κινήσεις σε αυχένα & κεφάλι κατά τη διάρκεια του λουσίματος και την απαραίτητη χαλάρωση στον ειδικό χώρο,  όπου σας προσφέρουμε ως κέρασμα αρωματικό ανατολίτικο τσάι και λουκούμι.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

60.00

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Χαμάμ

Διάρκεια: 75′

Κόστος: 60€

Σημειώσεις:

1. Μη ξεχάσετε να φέρετε το μαγιό σας

2. Συνδυάστε το λουτρό σας με ένα απολαυστικό μασάζ  ή  με μια περιποίηση προσώπου ή αγοράστε το σε ατομικό πακέτο σε τιμή προσφοράς.