ΛΟΥΤΡΟ ΜΠΥΡΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΤΣΕΧΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ»

για…χαλάρωση υγεία και ονειρεμένη επιδερμίδα!

Μπορεί να ακούγεται σαν σκηνή από όνειρο του διάσημου καρτούν Χόμερ Σίμσον, αλλά μπορείτε πραγματικά να μπείτε σε μια μπανιέρα με θρεπτική μπύρα και να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας.
Από την μεσαιωνική ακόμη περίοδο, κυρίως στην Τσεχία, τα συστατικά της μπίρας θεωρούνταν ιδιαίτερα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Δραστικές ουσίες όπως οι σακχαρίτες, η μαγιά, ο λυκίσκος και το κριθάρι ενισχύουν την αναγεννητική ικανότητα του δέρματος, έχουν καταπραϋντική δράση σε δερματικά προβλήματα και ψυχικές δυσαρμονίες, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ισορροπούν την αρτηριακή πίεση.

Μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία με αναζωογονητικά αποτελέσματα.

Καθώς βυθίζεστε στο θερμό λουτρό μπίρας, μέσα στο χώρο του χαμάμ, προκαλείται ήπια και σταδιακή αύξηση της καρδιακής δραστηριότητας, ενεργοποιείται η κυκλοφορία τους αίματος, ανοίγουν οι πόροι και αποβάλλονται οι τοξίνες.
Ο λυκίσκος ή αλλιώς ζυθοβότανο με τις ευεργετικές του ιδιότητες λειτουργεί ως απολεπιστικός παράγοντας, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, έχοντας  ταυτόχρονα αντιβακτηριακή δράση.
Η ενεργή μαγιά μπύρας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά ένζυμα, τροφοδοτεί το δέρμα με ένα ευρύ φάσμα βιταμινών Β, πρωτεϊνών και σακχαριτών, συμβάλλοντας στη θρέψη και την αναγέννηση της επιδερμίδας.
Το κριθάρι έχει θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές ουσίες και πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες. Περιποιείται και ομορφαίνει την επιδερμίδα και κυρίως δημιουργεί ασπίδα από τους εξωτερικούς ρύπους.
Προαιρετικά, για την ενίσχυση της  ολιστικής προσέγγισης, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με ένα ποτήρι δροσιστικής μπίρας, η οποία δρα ευεργετικά στο πεπτικό σύστημα.
Η θεραπεία ολοκληρώνετε στην relaxation area με ζεστό ρόφημα και συνοδευτικά.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Χαμάμ

Υπηρεσία: Self Service

Διάρκεια Λουτρού: ~35′

Διάρκεια Relaxation area: ~30′

Κόστος 1-2 άτομα: 119,00€

Σημειώσεις:

1. Μη ξεχάσετε να φέρετε το μαγιό σας