Το POLIS HAMMAM®️ μετά την επιτυχημένη πορεία του, έχει διαμορφώσει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Ανάπτυξης δικτύου, το οποίο βασίζεται σε μοναδικά διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά και προσδίδει καινοτομική αξία σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό concept, χωρίς ανταγωνισμό που απευθύνεται στο μεγαλύτερο μέρος της αγοράς και εξασφαλίζει υψηλή κερδοφορία.
Tο Παραδοσιακό Λουτρό (χαμάμ), είναι μια διαχρονική αξία καθώς εδώ και αιώνες μετά την ίδρυση του, συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν υγεία και ευεξία.

Η ένταξη στο ασφαλές δίκτυο του Polis Hammam®️ είναι μια επένδυση κύρους, καθώς το όνομα της επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία.
Η επί δύο χρονιές (2018, 2019) βράβευση του ως Hammam Of The Year- Europe , από τον οργανισμό Luxury Travel Guide, οι συνεχείς βραβεύσεις ποιότητας από το Trip Advisor , καθώς και η υποστήριξη και καθοδήγηση από τα εξειδικευμένα στελέχη και τα μετρήσιμα αποτελέσματα , εγγυούνται άριστα αποτελέσματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι παρακάτω παράγοντες :

  1. Έλλειψη Ανταγωνισμού
  2. Καινοτομία: Πρωτότυπη & μοναδική ιδέα.
  3. Ευρύ Πελατειακό Κοινό: Απευθύνεται στο μεγαλύτερο δυνατό μέρος της αγοράς, άντρες & γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών.
  4. Υψηλή Κερδοφορία
  5. Άμεση Απόσβεση
  6. Ασφαλή Επένδυση
  7. Διαχρονικότητα: Είναι ένα concept που εδώ και αιώνες συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου όσον αφορά την ευεξία-ευζωϊα.
  8. Επικερδείς Όροι Συνεργασίας
  9. Πολλαπλές Πηγές Κερδοφορίας : μέσω των συμπληρωματικών υπηρεσιών & προϊόντων.
  10. Υποστήριξη -Καθοδήγηση-Εκπαίδευση-Συνεχές Managment

Το POLIS HAMMAM®️ με χαρά θα δεχθεί προτάσεις για σοβαρές συνεργασίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και περιοχές με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το POLIS HAMMAM®️ αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να στείλετε email στο : development@polis-hammam.gr