Το POLIS HAMMAM®️ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή Αυθεντικών Παραδοσιακών Hammam σε Ξενοδοχειακές μονάδες, Health Centers και Spa βάση των αναγκών και προδιαγραφών του κάθε χώρου.

Η εταιρεία POLIS HAMMAM®️ έχει την εμπειρία και τεχνογνωσία να παρέχει: τον στρατηγικό σχεδιασμό, την οικονομοτεχνική μελέτη, την αξιολόγηση των αναγκών του χώρου, την επιμέλεια σχεδιασμού του χώρου, την κατασκευή, την εκπαίδευση των εργαζομένων, τη δημιουργία μενού signature θεραπειών και την εποπτεία της λειτουργίας του.

Από την ίδρυσή του, το POLIS HAMMAM®️ έχει κατασκευάσει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με ισχυρές βάσεις και έχει επιτύχει οικονομική και επιχειρησιακή αριστεία. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξειδικευμένα στελέχη και να σχεδιάζει μοναδικά μενού θεραπειών ανάλογα με την ταυτότητα και φιλοσοφία του εκάστοτε χώρου. Ο σχεδιασμός και τα εξελιγμένα συστήματα του εξασφαλίζουν τη λειτουργική αρτιότητα σε συνδυασμό με την αποτελεσματική οικονομική διαχείριση.

Ξεκινώντας από το λεπτομερή σχεδιασμό και δίνοντας έμφαση στις μοναδικές απαιτήσεις του κάθε χώρου και του εκάστοτε πελάτη,  εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και καταλήγουμε σε ένα ολοκληρωμένο project, αποτελούμενο από πολύ-επίπεδα σχεδιαστικά στοιχεία, με απώτερο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση–χαλάρωση των επισκεπτών του χώρου σας.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών τεχνικών και επιλογών σε όλες τις παραμέτρους της κατασκευής και επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, προς όφελος του πελάτη και κατά επέκταση του σύγχρονου προφίλ της επιχείρησης του.

Περιλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονικά και ηλεκτρομηχανολογικά σχέδια, κατασκευαστικά σχέδια, σχεδίαση επίπλων και ειδικών κατασκευών, μελέτη φωτισμού και διακόσμησης και δυνατότητες επίβλεψης-καθοδήγησης της κατασκευής έως την εξ ολοκλήρου ολοκλήρωσή της με δικά μας συνεργεία και παράδοσή της, έτοιμη για λειτουργία.

Ιδιαίτερα στον δύσκολο τομέα της σωστής λειτουργίας ενός άρτια οργανωμένου χώρου με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μπορούμε να συμβάλλουμε με πολλούς τρόπους και μέσα όπως:

  • Παροχή οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας, αποσβέσεων, αυτοματοποιημένα συστήματα λειτουργίας και ελέγχων, μοναδικά προγράμματα παροχών υπηρεσιών, εκπαίδευση προσωπικού και γενικά ότι απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Ας δημιουργήσουμε μια καταπληκτική εμπειρία μόνο για τους πελάτες σας

 

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ