Καλώς ήλθατε στο Polis Hamamm®️-Polis Loutron®️

Μόλις επιλέξατε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο . 

Απολαύστε  μια βιωματική εμπειρία ζωής, καθώς στους χώρους μας θα γνωρίσετε την τελετουργία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης, της αποτοξίνωσης , της χαλάρωσης και της ευεξίας, έτσι όπως την υιοθέτησαν και  την εφάρμοσαν ιστορικοί λαοί στην διαδρομή της ανθρώπινης εξέλιξης και του πολιτισμού.

 Ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, από τα βαλανεία της  Αρχαίας Ελλάδας, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αίγυπτο ,  τα χαμάμ της Πόλης και της Σμύρνης, έως τις μέρες μας, με οδηγό τις αισθήσεις σας και με ξεναγούς τους θεραπευτές μας,  μόλις αρχίζει για εσάς.

Η ομάδα του Polis Hammam®️- Polis Loutron®️ σας ευχαριστεί εκ των προτέρων που θα μοιραστείτε μαζί μας,  αυτό το μοναδικό ταξίδι ζωής, μέσα από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος. 

Το Προφίλ του Polis Hammam®️Polis Loutron®️

Το Polis Hammam®️ είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη  και στην Αθήνα, που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παραδοσιακό Hammam της Ευρώπης σε δύο συνεχόμενες χρονιές(2018,2019) από το Luxury Τravel Guide,  και απολαμβάνει τις άριστες κριτικές των ικανοποιημένων πελατών του, λαμβάνοντας συνεχώς την ανώτερη διάκριση ποιοτικών υπηρεσιών από το Trip Advisor.  

Σκοπός μας είναι να σας μυήσουμε στη μοναδική φιλοσοφία ζωής , με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό και να νιώσετε την απόλυτη αποτοξίνωση και χαλάρωση, σε συνδυασμό με την φροντίδα των ειδικών θεραπευτών μας  και τα αγνά και φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

 «Το  Polis Hammam®️ είναι το Αυθεντικό Παραδοσιακό Hammam που σε “ταξιδεύει” στο παρελθόν,  ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανέσεις και παροχές του σήμερα.»

Τα Polis – Hammam®️   που ξεκίνησαν ν’ αναβιώνουν την από αιώνων αγαπημένη συνήθεια λουτροθεραπείας των Ελλήνων ,  δημιούργησαν τα Polis loutron®️

“Ναούς ευεξίας”  , όπου ο καλλωπισμός του σώματος εναρμονίζεται πλήρως με την ηρεμία της ψυχής με κύρια “εργαλεία  “ το νερό , την φροντίδα, το άγγιγμα , την επικοινωνία.

Στα Polis Hammam®️-Polis Loutron®️, η περιποίηση του σώματός σας και η ψυχική ξεκούρασή σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας μαζί με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα , την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Επωφεληθείτε από την ευκαιρία που σας προσφέρουμε, κλείστε το ραντεβού σας άμεσα και αφεθείτε με σιγουριά στα έμπειρα επαγγελματικά μας χέρια.

Μυηθείτε στην απόλαυση της χαλάρωσης αλλά και της αντιγήρανσης, επιλέγοντας  θεραπείες ή δράσεις στον στους χώρους μας και ανακαλύψτε έναν καινούργιο τρόπο ζωής που θα σας απαλλάξει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, από πόνους, νευρώσεις , αϋπνία  πονοκεφάλους , αναπνευστικά προβλήματα, και μυοσκελετικούς πόνους και θα σας χαρίσει ευζωϊα.

Ευεργετήστε το σώμα και την ψυχή σας  και επιδιώξτε ένα restart !!!