Ένα δυναμικό μασάζ για την τόνωση του οργανισμού

Είναι μια signature υπηρεσία αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Polis Hammam®Polis Loutron®️ με βαθιές πιέσεις (μάλαξη βαθέως ιστού)που αποτελούν ένα τελετουργικό τόνωσης και ενεργοποίησης του οργανισμού. Μια αληθινή τέχνη του μασάζ που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής ειδικών εργαλείων και αιθέριων ελαίων με ευεργετικά αρώματα.

Μια πλήρης απόλαυση για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Είναι το μασάζ του εξαγνισμού του σώματος και της ψυχής, απόλυτα συνυφασμένο με την φιλοσοφία του αρχαίου Ελληνικού λουτρού.  Είναι μια μέθοδος κάθαρσης και χαλάρωσης,  μια διαδικασία που αποτελεί ένα «βαθύ» βίωμα, ένα έντονο μασάζ και σοφό ταυτόχρονα.

Μια ευεργετική απελευθέρωση από το έντονο στρες και άγχος, μια αναζωογονητική εμπειρία.

Μια δυναμική επιλογή για όλους όσους εμπλέκονται σε έντονη σωματική δραστηριότητα που απαρτίζεται από μια πληθώρα τεχνικών για να ενδυναμώσει το σώμα και τη θέλησή σας. Οι βαθιές κινήσεις μασάζ επιτρέπουν στο σώμα σας να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει ενισχύοντας ταυτόχρονα τη λεμφική μικροκυκλοφορία.

Ευεργετεί τόσο το μυοσκελετικό όσο και το κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, επιφέροντας βαθιά χαλάρωση και βοηθά τη φυσική αποτοξίνωση του σώματος. Έχει στόχο να τονώσει τον οργανισμό, να κυκλοφορήσει πάλι το αίμα στις φλέβες, να επαναφέρει τη λειτουργικότητα μέσω των διατάσεων, έτσι ώστε να εγκαταλείψετε το μέρος γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία.

Αυτό το βαθύ μασάζ στοχεύει στους πονεμένους μύες και ενισχύει την αποκατάσταση τους μετά από άσκηση ή ένταση της καθημερινής ζωής. Τα έμπειρα χέρια των μασέρ δουλεύουν στους μυϊκούς κόμπους και τις εντάσεις για την αποβολή των τοξινών και αντιμετώπιση των πόνων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την ολοκληρωμένη ευεξία του οργανισμού.

Συστήνεται για τους κουρασμένους, καταπονημένους μύες καθώς αυτή η τεχνική μασάζ έχει μια καταλυτική επίδραση με άμεσα αποτελέσματα ανακούφισης για το σώμα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες Λουτρών,  για μέγιστο αποτέλεσμα.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 90′

Κόστος: 95€