Καλώς ήλθατε στο Polis Hammam!

Η φιλοσοφία του Polis Hammam®-Polis Loutron® βασίζεται στην κουλτούρα της υπηρεσίας Λουτρού, όπου η αρμονία του σώματος και του πνεύματος είναι η πηγή της ευζωίας και της ομορφιάς. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον μας, όλοι οι επισκέπτες ξεκινούν μία μοναδική διαδρομή προς τον κόσμο της χαλάρωσης και της ευεξίας.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για όλους τους επισκέπτες μας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στους χώρους μας, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τις ακόλουθες οδηγίες.

  1. Η παραμονή στο hammam συνίσταται για 60′ – 90′ λεπτά.
  2. Ηλικιωμένα άτομα και έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού τους, καθώς και να το αναφέρουν πριν την είσοδό τους στο hammam. Δεν συνίσταται η είσοδος στις εγκύους και στους έχοντες προβλήματα καρδιακά , υπέρτασης, υπότασης, θρομβώσεων, επιληψίας κτλ ή άλλες επικίνδυνες ασθένειες. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε απογοήτευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν ιατρικά προβλήματα υγείας, κατά την κράτηση του ραντεβού σας. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.  Αν αισθανθείτε αδιαθεσία, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διακόψετε ή να τροποποιήσετε το πρόγραμμά σας. Εάν είστε έγκυος, σας παρακαλούμε πρώτα να ρωτήσετε τον ιατρό σας και να μας ενημερώσετε
  3. Αισθανθείτε ελεύθεροι και επικοινωνήστε με τον μασέρ σας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας , ώστε να γνωρίζει πώς αισθάνεστε, ειδικά, αν αισθάνεστε άβολα ή κάτι σας ενοχλεί ή αν πονάτε σε κάποιο σημείο του σώματός σας. Τα σχόλιά σας θα του επιτρέψουν να προσαρμόσει τη υπηρεσία, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  4.  Η κίνηση -κυκλοφορία σας στους υγρούς χώρους (χαμάμ-ντούζ-σάουνα) πρέπει να είναι περιορισμένη και ιδιαίτερα προσεκτική, λόγω της φυσιολογικής ολισθηρότητας των χώρων, με χρήση πάντα των αντιολισθητικών σαγιοναρών που σας προμηθεύουμε.
  5. Σας παρέχουμε αποδυτήρια και ντουλάπια για τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενά σας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν φθορά, απώλεια ή την ασφάλεια τους. Μην φέρνετε και μην αφήνετε πολύτιμα αντικείμενα στη θυρίδα σας . Κρατάτε το κλειδί υπό την επίβλεψή σας και μην ξεχνάτε να το παραδώσετε στη ρεσεψιόν κατά την έξοδο σας.
  6. Παρακαλούμε να μην εκθέτετε το σώμα σας χωρίς λόγο. Ο γυμνισμός δεν επιτρέπεται. Φοράτε πάντα το μαγιό σας ή αν δεν έχετε, τα εσώρουχα μιας χρήσης (ισχύει για τους άντρες), που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μικρή χρέωση. Αν η πετσέτα (pestemal) δεν σας παρέχει επαρκή κάλυψη, παρακαλούμε μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Οι μασέρ μας είναι εκπαιδευμένοι ώστε να εξασφαλίζουν ότι το σώμα σας είναι επαρκώς καλυμμένο και εκτίθεται μόνο όταν λαμβάνετε κάποια υπηρεσία. Σας παροτρύνουμε να αφαιρείτε τα κοσμήματα και το make-up πριν από τη υπηρεσία. Προσφέρουμε σαγιονάρες και πετσέτες για τις υπηρεσίες, τα οποία πλένονται και καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση.
  7. Για λόγους ασφάλειας και υγιεινής δεν επιτρέπονται τα ακόλουθα: Το κάπνισμα σε όλους τους χώρους. Η χρήση του χαμάμ μετά από πολύ φαγητό και υπό την επήρεια αλκοόλ. Η εισαγωγή τροφίμων-ποτών -γυάλινων σκευών. Η είσοδος στους χώρους των υπηρεσιών με παπούτσια και κατοικίδιων ζώων. Η εισαγωγή και χρήση καλλυντικών και λιπαρών-ολισθηρών παρασκευασμάτων στους υγρούς χώρους. Το στέγνωμα ρούχων-μαγιό στην σάουνα.
  8. Τα Polis Hammam είναι ένα μέρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Ως εκ τούτου, ζητούμε τη συνεργασία σας. Παρακαλούμε να αφήνετε στα αποδυτήρια απενεργοποιημένα ή σε σίγαση τα κινητά σας τηλεφώνα και να μιλάτε χαμηλόφωνα. Αυτό θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας για τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους επισκέπτες.
  9. Παρακαλούμε συμβουλεύεστε πάντα το προσωπικό μας για τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης του εξοπλισμού και των χώρων. Για την δική σας ασφάλεια μην απομονώνεστε σε χώρους που δεν επιτηρούνται. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη που χρησιμοποιούν τους χώρους, αποφεύγοντας υποδείξεις και παρατηρήσεις, απευθυνόμενοι για κάθε πρόβλημά σας στο προσωπικό μας. Επιστρέφετε τις πετσέτες -σαγιονάρες και οτιδήποτε υλικό ή αντικείμενο προμηθευτήκατε προς χρήση και ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρείας.
  10. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τα χρονικά όρια της υπηρεσείας σας. Οι υπηρεσίες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση. Σε αυτό το πλαίσιο, σας ζητάμε να ακολουθείτε τις συμβουλές του μασέρ σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας .

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!