Ολιστική θεραπεία για χαλάρωση, διαλογισμό, αποτοξίνωση, εξαγνισμό και αφύπνιση.

Η Ελένη Πρέκα και ο Ανάργυρος Καρυτιανός , δύο προσωπικότητες “γκουρού “ στον χώρο της Hot yoga και των singing bowls , στον ενεργειακό χώρο του Polis Hammam – Polis Loutron στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Μαρτίου σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε μοναδικό δρώμενο .

Η θεραπεία που θα διδάξουν οι δύο δάσκαλοι του διαλογισμού απευθύνεται και στα δύο φύλα. Φέροντας μόνο το μαγιό σας , θα μπείτε στον ζεστό ενεργειακό χώρο του λουτρού και θα ξαπλώσετε πάνω στο ζεστό μάρμαρο . Η ζέστη, σε συνδυασμό με τα τρεχούμενα νερά του χώρου και η ηχοθεραπεία με gong, tibetan singing bowls , κρυστάλλινων μπωλ , μικρών κρουστών και του μαγικού ήχου του Aum , θα λειτουργήσουν απόλυτα θεραπευτικά.

Σκοπός  του Polis Hammam είναι να σας μυήσει στην αρχαιοελληνική τελετουργία του λουτρού με οδηγούς δύο δασκάλους με παγκόσμια δράση και ακτινοβολία  αλλά και χιλιάδες οπαδούς που ακολουθούν ευλαβικά τις τεχνικές τους για ν’ απελευθερώσουν την ψυχή τους από “βάρη” και ν’ απαλλαγούν οριστικά από τοξικές σκέψεις που δηλητηριάζουν το σώμα.

Αγοράστε εισιτήριο // Κάντε Κράτηση

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Χαμάμ

Διάρκεια: 120′

Κόστος: 55€

Σημειώσεις:

Μη ξεχάσετε να φέρετε το μαγιό σας