απολαύστε ένα μυστικιστικό ταξίδι στο παρελθόν με έντονο άρωμα Ανατολής

Χαλαρώστε και βιώστε μια βασιλική περιποίηση! Η παραδοσιακή ιεροτελεστία ξεκινάει με την παραμονή σας στο ζεστό μαρμάρινο χώρο του χαμάμ όπου εξειδικευμένοι θεραπευτές καλύπτουν το σώμα σας με μια φυσική μάσκα αποτοξίνωσης από μαύρο μαροκινό σαπούνι με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συνεχίζουν με μια βαθιά απολέπιση (πρόσωπο & σώμα) με το ειδικό γάντι Κεσέ ώστε να απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και τοξίνες.

Ακολουθεί ένα ευεργετικό απολαυστικό αφρομασάζ με 100% αγνό σαπούνι ελιάς που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις της απόλαυσης, της ξεκούρασης και της καθαριότητας.

Στη συνέχεια τοποθείται ειδική κρέμα – μάσκα για έξτρα ενυδάτωση προσώπου και σώματος και άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας αφήνοντας μια φυσική φρεσκάδα και λάμψη.

To  Σουλτάν Χαμάμ ολοκληρώνεται με χαλαρωτικές κινήσεις σε αυχένα-κεφάλι κατά τη διάρκεια του λουσίματος και την απαραίτητη ξεκούραση στον ειδικό χώρο ρελάξ όπου σας προσφέρουμε ως κέρασμα αρωματικό ανατολίτικο τσάι και λουκούμι.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

60.00

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Χαμάμ

Διάρκεια: έως 90′

Κόστος: 60€

Σημειώσεις:

1. Η παραμονή στο hammam συνίσταται για 60′ – 90′ λεπτά.

2. Ηλικιωμένα άτομα και έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας θα πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού τους, καθώς και να το αναφέρουν πριν την είσοδό τους στο hammam.

3. Δεν συνίσταται η είσοδος στις εγκύους και στους έχοντες καρδιακά προβλήματα υπέρτασης, υπότασης, θρομβώσεως, επιληψίας κτλ ή επικίνδυνες ασθένειες