ένα αρχαίο θεραπευτικό μασάζ με ρίζες στην Ανατολή

Το Σιάτσου είναι από τις γνωστότερες ανατολίτικες πρακτικές θεραπευτικού μασάζ που βασίζεται στη δακτυλική πίεση των ενεργειακών σημείων του σώματος και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του.

Σημαίνει “πίεση με το δάχτυλο”. Ο θεραπευτής, ωστόσο, χρησιμοποιεί και άλλα μέρη του σώματος του, όπως τους αγκώνες, τις παλάμες, τις γροθιές του.

Το Σιάτσου βασίζεται στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου και επεμβαίνει σε αυτό ακριβώς. Σημαντικό ρόλο παίζουν δύο ανταγωνίστριες ενεργειακές δυνάμεις που βρίσκονται στο Σύμπαν: το γιν και το γιανγκ. Ο συνδυασμός των δυνάμεων αυτών είναι απαραίτητος ώστε να διατηρηθεί η συμπαντική ισορροπία. Αντίστοιχα λειτουργεί και το σώμα μας που είναι μικρογραφία του Σύμπαντος. Το Σιάτσου βασίζεται στη δακτυλική πίεση των ενεργειακών σημείων του σώματος και των μεσημβρινών του εξασφαλίζοντας του ευεξία.

Τα Οφέλη του Σιάτσου

Όταν η ενέργεια στο σώμα μας δεν ρέει κανονικά, παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα, πόνοι, κούραση, αϋπνία, αφηρημάδα και εκνευρισμός. Με τις δακτυλοπιέσεις επιτυγχάνεται η απελευθέρωση της έντασης που έχει συγκεντρωθεί στους μύες και στον συνδετικό ιστό. Το μυϊκό σύστημα οξυγονώνεται, ηρεμεί και λειτουργεί καλύτερα. Με το Σιάτσου ανακουφίζονται οι πόνοι των αρθρώσεων χάρη στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος, βελτιώνεται το κυκλοφορικό και ρυθμίζεται ο μεταβολισμός. Βοηθά στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, της κούρασης και της αϋπνίας.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

50.00

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 55′

Κόστος: 50€

Πρόσθετα

Απλό Χαμάμ

Σάουνα