το μασάζ είναι από τα πλέον σημαντικά όπλα κατά της κυτταρίτιδας

Το μασάζ έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία: απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, αναζωογονεί τους ιστούς, ενισχύει τη λειτουργία του οργανισμού και ηρεμεί τους μύες. Ακόμα, μειώνει το οίδημα και την κατακράτηση υγρών ενώ συγχρόνως βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος! Έτσι, με το μασάζ βλέπετε τη σιλουέτα σας να αλλάζει σε χρόνο μηδέν.

Το Μασάζ Κυτταρίτιδας γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων με χέρια σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές βεντούζες από ειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να διεγείρουμε τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξήσουμε την ροή αίματος. Δεν μειώνει τα λιποκύτταρα αλλά βελτιώνει την κατάσταση και εμφάνιση του δέρματος χαρίζοντας ελαστικότητα. Η υπεραιμία πετυχαίνετε με βαθιές και έντονες πιέσεις με τη χρήση ενός φυσικού λαδιού εμπλουτισμένο με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια και να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα του!

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας οι οποίες θέλουν να απαλλαχθούν από την ανομοιομορφία του λίπους και τις κατακρατήσεις υγρών για να πετύχουν άριστα αποτελέσματα!

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται το μασάζ;

Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα για τη συνολική βελτίωση της υγείας και της άμυνας του οργανισμού, ή να επικεντρωθεί σε μια περιοχή του σώματος όπου εντοπίζετε το πρόβλημα, συνήθως στο κάτω μέρος του σώματος ξεκινώντας από την κοιλιά για την άμεση βελτίωση της κυτταρίτιδας. Είναι, μάλιστα, ιδανικό για μετά την εγκυμοσύνη.

Συμβουλή: Συνήθως θα πρέπει να γίνουν 10 επισκέψεις για να υπάρξει αποτέλεσμα αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Οι ειδικοί του Polis Hammam θα σας αξιολογήσουν και θα σας συστήσουν πόσες ακριβώς θα χρειαστείτε. Εάν γυμνάζεστε συχνά, τότε η συντήρηση είναι λιγότερη. Άν όμως ο τρόπος ζωής σας είναι καθιστικός, τότε συστήνετε η ένταξη τουλάχιστον ενός μασάζ μια φορά το μήνα. Δεν ξεχνάμε όμως πως…η κυτταρίτιδα οφείλεται κυρίως στο πλεόνασμα λίπους και τοξινών στον οργανισμό. Το μασάζ είναι ένα εξαιρετικό μέσο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας αλλά για βέλτιστα και μόνιμα αποτελέσματα θα πρέπει να συνδυάζεται με υγιεινή-ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Αγοράστε την Υπηρεσία // Κλείστε Ραντεβού

25.00

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αίθουσα Μασάζ

Διάρκεια: 25′

Κόστος: 25€

Πρόσθετα

Απλό Χαμάμ

Σάουνα