Ενέργειες προώθησης της επιχείρησής σας

Ενώστε τις δυνάμεις σας με το POLIS HAMMAM

Σε περίπτωση που αναζητάτε μια ευκαιρία σε μια ειδική κοινή εκστρατεία μάρκετινγκ με το POLIS HAMMAM, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσετε όλες τις δυνατότητες. Παρακαλώ μη διστάσετε να κατεβάσετε το φυλλάδιο υπηρεσιών μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε.

Εταιρικά πάρτυ

Αναζητάτε team building δραστηριότητες για τους εργαζομένους; Επιλέξτε το POLIS HAMMAM για το εταιρικό πάρτυ σας, δώστε στην επιχείρησή σας το κύρος που της αρμόζει και ανταποκριθείτε άψογα στις επικοινωνιακές ανάγκες της εποχής. Η εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό στην εταιρική σας εκδήλωση. Τα standards μας είναι υψηλά ώστε να αποτελούν την εγγύηση για μία επιτυχημένη εκδήλωση.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα σκεφτούν ότι ένα χαμάμ ή ένα μασάζ μπορεί να είναι καλό για τις ίδιες. Αλλά όταν αντιληφθεί κανείς την σωματική και συναισθηματική αξία που προσφέρουν, θα διαπιστώσουν ότι είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση να παρέχουν στους εργαζομένους τους δραστηριότητες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Υπάρχει μια πληθώρα από μελέτες και έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι ευχαριστημένοι εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί. Δείτε τα οφέλη μιας ώρας χαλάρωσης που θα συμβάλουν σημαντικά στην επιχείρησή σας:

  • Βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει το άγχος
  • Αυξάνει την ενέργεια του εργαζομένου
  • Ενισχύει την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό
  • Προσφέρει κίνητρο για εργασία
  • Βελτιώσει το ηθικό και την εμπιστοσύνη για το χώρο εργασίας
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μειώνει τους πονοκεφάλους και την καταπόνηση των ματιών
  • Έχει μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη για την εταιρεία

αξεπέραστες και υπέροχες εταιρικές εκδηλώσεις

Αναφορές

1. Mental health and substance use at work: Perspectives from research and implications for leaders. 2002.
Scientific Advisory Committee to the Global Business and Economic Roundtable on Addiction and Mental Health.
http://mentalhealthroundtable.ca/jan_2003/mentalhealth2_nov11_021.pdf
(accessed February 12, 2010).

2. The World Health Organization. 2004. The World Health Report 2004: Changing History, Annex Table 3: Burden of disease in DALYs by cause, sex, and mortality stratum in WHO regions, estimates for 2002. Geneva: WHO.
http://www.who.int/whr/2004/annex/en/index.html.
(accessed February 12, 2010).