Τελετή εγκαινίων για το νέο μας κατάστημα στον Πειραιά

To Polis Hammam Polis Loutron, η κορυφαία αλυσίδα παροχής αυθεντικών και αναζωογονητικών εμπειριών χαλάρωσης και ευεξίας, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του 4ου καταστήματός της, στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Πειραιά.

 

Το νέο κατάστημα υπόσχεται να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες ολιστικής αναγέννησης, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές με τις σύγχρονες ανέσεις.

 

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο σεβαστός Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επαίνεσε την Αλεξάνδρα Λούτσου CEO του Polis Hammam Polis Loutron, «για την αφοσίωσή της στην προώθηση της ευεξίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς».

 

Η παρουσία του Δημάρχου υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του Polis Hammam Polis Loutron στην τοπική κοινωνία και της συμβολής του στην ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία της πόλης.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων, αξιόλογοι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σημαίνοντα οικονομικά στελέχη και εξέχοντες επιχειρηματίες.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Chandon Garden Spritz, ένα ready to drink Aperitif του οίκου Moët Hennessy που αποτελείται από τον εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο Chandon, orange bitter λικέρ από φλούδες και ξύσμα πορτοκαλιών, βότανα και μπαχαρικά τοπικής προέλευσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Το Polis Hammam Polis Loutron πραγματοποίησε τα εγκαίνια του 4ου καταστήματος στην Ελλάδα

Έγραψαν για τα εγκαίνια μας: