Αναβιώσετε την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής

Polis Hammam – Polis Loutron: Ο απόλυτος προορισμός για τη ψυχή και το σώμα

Από: Newsbeast.gr

Αναζητάς μία ώρα χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας; Θέλεις να ξεφύγεις για λίγο και να μεταφερθείς σ’ ένα περιβάλλον, που θα σε απαλλάξει από το άγχος και θα σε μυήσει στην απόλαυσης της περιποίησης της ψυχής και του σώματος σου;

Τότε, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Polis Hammam – Polis Loutro σε Θεσσαλονίκη, Aθήνα και στην πόλη του Πειραιά.

Η αλυσίδα χώρων ευεξίας και περιποίησης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επισκέπτες οι οποίοι αναζητούν τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που βίωναν για πολλά χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί ανά τον κόσμο.

Το ίδιο κάναμε και εμείς και ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία εξυγίανσης της ψυχής και του σώματος μας.

Με το που μπαίνεις στο χώρο του Polis Hammam – Polis Loutron, μεταφέρεσαι σ’ ένα περιβάλλον βγαλμένο από άλλη εποχή, το οποίο συνδυάζει μυστικά του παρελθόντος με καινοτομίες του παρόντος για να προσφέρει μια βιωματική εμπειρία ζωής.

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος.

Προσωπικά, αφέθηκα στα εξειδικευμένα χέρια των θεραπευτών οι οποίοι μέσα από θεραπείες με απάλλαξαν από ορισμένα μυικά θεματάκια που αντιμετώπιζα. Η ατμόσφαιρα, τα ικανά χέρια των θεραπευτών και οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού μου χάρισαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Περιττό να πω ότι το επόμενο βράδυ έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου.

Όπως είναι φυσικό, στο χώρο τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που αφορούν τον Covid-19 και η καθαριότητα των χώρων του, αποτελεί κύριο μέλημα και αναπόσπαστες αρχές των καταστημάτων. 

Η έμφαση στην καθαριότητα και στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών έχουν χαρίσει στα Polis Hammam – Polis Loutron κορυφαία  βραβεία, διακρίσεις και άριστες κριτικές από τους Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βρίσκονται στη κορυφή των τουριστικών αξιοθέατων στην Ευρώπη λαμβάνοντας για ακόμη μία χρονιά το Tripadvisor Traveler’s Choice Awards 2022. 

Είτε επιθυμείτε να απαλλαγείτε, μέσα από  θεραπείες ή δράσεις, από πόνους, νευρώσεις, είτε να λύσετε θέματα αϋπνίας, πονοκεφάλων, αναπνευστικών προβλήματων ή μυοσκελετικών πόνων, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε οι ίδιοι τους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron και να μυηθείτε και εσείς στην απόλαυση της χαλάρωσης.

Και επειδή τέτοιες εμπειρίες είναι καλύτερα να τις βιώνεις παρέα με άτομα που αγαπάς, ο χώρος ενδείκνυται για εκδηλώσεις όπως bachelor party, εορτασμό επετείων, γενέθλια κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε  polis-hammam.gr

Πηγή: www.newsbeast.gr