Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, μέσα από μια ολιστική εμπειρία

Τα Polis Hammam – Polis Loutron προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ανανέωση σώματος και ψυχής.

Από: The LiFO team

Όταν οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συναντούν την περιποίηση, το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής. Φωτ.: StudioVD

Το νερό είναι πηγή ζωής. Έχει τη δύναμη να μας ενυδατώσει, να μας αναζωογονήσει και να μας θεραπεύσει – οι ιδιότητές του είναι ευεργετικές. Όταν λοιπόν οι θεραπευτικές του ιδιότητες συναντούν την περιποίηση, το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής.

Αυτήν τη μοναδική εμπειρία μπορεί να ζήσει κανείς στα Polis Hammam – Polis Loutron. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ανανέωση σώματος αλλά και ψυχής, η οποία έχει τις ρίζες της στις πρακτικές των Αρχαίων Ελλήνων και διαφόρων άλλων λαών ανά τον κόσμο. Επισκεπτόμενοι τους χώρους ευεξίας και περιποίησης σε ΘεσσαλονίκηΑθήνα και σύντομα στον Πειραιά, έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που έρχεται μέσα από το νερό, τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και φυσικά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ειδικευμένων θεραπευτών.

 Η αίσθηση της καθαριότητας και του εξαγνισμού γίνεται έντονη από τα πρώτα λεπτά στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron. Φωτ.: StudioVD

Η αίσθηση της καθαριότητας και του εξαγνισμού γίνεται έντονη από τα πρώτα λεπτά στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron. Είναι ένας προορισμός που έχει στόχο να σε κάνει να αφήσεις για λίγο την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας και να κάνεις αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα χρειάζεται: ηρεμία, χαλάρωση, γαλήνη. Μέσα από εξαιρετικές ιεροτελεστίες χαμάμ, τελετουργικά μασάζ, αποτελεσματικές και απολαυστικές περιποιήσεις σε πρόσωπο και σώμα, αποτελεί μια εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους άλλους – από bachelor parties και γενέθλια μέχρι τον εορτασμό της επετείου γάμου ή σχέσης, είναι το ιδανικό δώρο για ποικίλες περιστάσεις.

Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται απλώς για μια επίσκεψη αλλά για εσωτερική και εξωτερική θεραπεία. Ουσιαστικά, αυτό που βιώνει κανείς κάθε στιγμή είναι η πραγματική απόλαυση της χαλάρωσης και της αντιγήρανσης μέσα από θεραπεία ή δράσεις στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron. Ακόμα κι αν έχουν προκύψει θέματα όπως πόνοι, νευρώσεις, αϋπνία, πονοκέφαλοι, αναπνευστικά προβλήματα και μυοσκελετικοί πόνοι, η δύναμη του νερού και τα θεραπευτικά χέρια των ειδικών θα μπορέσουν να κάνουν σημαντική διαφορά. 

Μέσα από εξαιρετικές ιεροτελεστίες χαμάμ, τελετουργικά μασάζ, αποτελεσματικές και απολαυστικές περιποιήσεις σε πρόσωπο και σώμα, αποτελεί μια εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους άλλους. Φωτ.: StudioVD

Φυσικά, τηρούνται ανελλιπώς όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19, ενώ η καθαριότητα των χώρων αποτελεί κύριο μέλημα και απαράβατη αρχή των καταστημάτων.

Η βιωματική εμπειρία που προσφέρουν τα Polis Hammam – Polis Loutron είναι ίσως ο βασικότερος λόγος που συνεχίζουν να λαμβάνουν κορυφαία βραβεία, διακρίσεις και άριστες κριτικές τόσο από Έλληνες όσο και από διεθνείς επισκέπτες. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα επιβεβαιώσετε πως βρίσκονται στην κορυφή των τουριστικών αξιοθέατων στην Ευρώπη, λαμβάνοντας για μια ακόμη χρονιά βραβείο του Tripadvisor Traveler’s Choice Awards 2022.

Μέσα από μοναδική τεχνογνωσία και θεραπείες που φτάνουν σ’ εμάς από τους αρχαίους πολιτισμούς, τα Polis Hammam – Polis Loutron είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς. Μια ευκαιρία να προσφέρουμε στον εαυτό μας όλα όσα έχει ανάγκη, και ακόμα περισσότερα.

Πηγή: www.lifo.gr