Μία μέρα στο hammam by #k-mag.gr

Μία μέρα στο hammam

Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκα το Polis Hammam, στο Μοναστηράκι και στο συστήνω με όλη μου την καρδιά. Ήταν μία από αυτές τις βροχερές μέρες που η διάθεση είναι στα κάτω της και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη φροντίδα. Κάνοντας το Ρωμαϊκό Λουτρό με τον συμπαθέστατο Δημήτρη, τελειώνοντας βγήκα άλλος άνθρωπος. Φαινόταν η λάμψη στο πρόσωπο μου κι αισθάνθηκα απίστευτα ξεκούραστη. Ζήλεψα τους Ρωμαίους που είχαν την δυναντότητα να το ζουν αυτό στην καθημερινότητα τους … Κι αποφάσισα να το βάλω κι εγώ στην δική μου, μια στο τόσο.

Τα στάδια της θεραπείας  αφορούν εφίδρωση απαραίτητη για την αποτοξίνωση, απολαυστικό μασάζ με μοναδικά και σπάνια αιθέρια έλαια απολέπιση και βαθύ καθαρισμό σώματος, προσώπου, ευεργετικές μυϊκές διατάσεις … Αλλά και  επάλειψη σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά από θαυματουργική μάσκα που χρησιμοποίησαν οι Αρχαίοι Έλληνες και εξέλιξαν οι Ρωμαίοι .

Για την εμπειρία μου αυτή θα σας γράψω σε επόμενο άρθρο, αποκλειστικά γι αυτό το υπέροχο μέρος, αλλά ήθελα να το βάλω στην λίστα μου και να σας το προτείνω. Επίσης να προσθέσω ότι ένιωσα απίστευτα ασφαλής μέσα στο Polis Hammam,. Τηρούνται όλες τις διαδικασίες βάση των πρωτοκόλλων για τον COVID 19, με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, χρήση μάσκας, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κλπ . (Αυλητών 6-8, Ψυρρή, τηλ 210 7002617)

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και σχετικές  θεραπείες, μπορείτε να βρείτε εδώ!

Πηγή: www.k-mag.gr