Καλοκαίρι στο Polis

Το καλοκαίρι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικό . Το ξέρουμε όλοι ε; Δεν ξέρω εσείς πως είστε, αλλά οι περισσότεροι φίλοι είναι “κάπως” . Είναι και η ζωή στον δρόμο που είναι τόσο διαφορετική ! Βλέπεις ανθρώπους “χωρίς πρόσωπο” ολόγυρα … Εκεί που θέλεις να ξεχαστείς, έρχονται οι μάσκες που έχουν τρυπώσει ως ένθετο αξεσουάρ πάνω μας .. Εκτός από τα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλαδικές και χαίρονται, όλοι οι υπόλοιποι αν μας ρωτήσεις ψάχνουμε την …χαρά .

Δεν είναι πρωτότυπο να σου πω ότι τα συμπτώματα κατάθλιψης έχουν στήσει άγριο χορό πάνω μας … Μια πρόταση πάρα πολύ ξεχωριστή για χαλάρωση, αποτοξίνωση , αντιγήρανση και ευεξία αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, είναι να κοπιάσετε να έρθετε στον χώρο των λουτρών μας. Εδώ στους χώρους μας για πάρα πολλές ώρες λατρεύουμε το νερό και χρησιμοποιούμε την δύναμή του έτσι όπως οι αρχαίοι πολιτισμοί έκαναν για να ξορκίσουν όλα τα κακά .

Η διάθεση θα σας αλλάξει με το που περάσετε την είσοδο. Επειδή χρησιμοποιούμε στις θεραπείες αιθέρια έλαια από πεύκο και θυμάρι , θα νομίσετε κυριολεκτικά με το καλωσόρισμα ότι είστε σ ‘ ένα νησί ελληνικό. Στους χώρους των λουτρών μπορείτε φορώντας το μαγιό σας να επιλέξετε την εποχή του χρόνου εκείνη που θέλετε να επισκεφτείτε για να γνωρίσετε πως στους αρχαίους πολιτισμούς γινόταν η διαδικασία της χαλάρωσης και της αντιγήρανσης . Αν διαλέξετε να δοκιμάσετε το Βυζαντινό λουτρό (παράδειγμα το φέρνω, γιατί υπάρχουν δέκα διαφορετικά είδη λουτρού ), θα νιώσετε από τις πρώτες στιγμές την ευεργετική επίδραση, αφού έχει προηγηθεί το πλύσιμο και η απολέπιση από τον θεραπευτή μας , που προκαλεί το αιθέριο έλαιο από Μύρο και από λιβάνι !! Όλοι όσοι έχουμε υιοθετήσει τις θεραπείες που εφαρμόζουμε ως τρόπο ζωής , έχουμε ανακουφιστεί απίστευτα από πονοκεφάλους, από αϋπνίες , από ταχυκαρδίες καθώς το λουτρό με τα συστατικά που χρησιμοποιούμε και το μασάζ, ηρεμεί τις εμμονές του άγχους και καταπραΰνει τις φοβίες .

Κάντε διακοπές στους χώρους μας και γνωρίστε έναν μοναδικό τρόπο απόλαυσης του φετινού καλοκαιριού .

Χαλαρώστε, αδυνατίστε , αποτοξινωθείτε, χαρείτε !