Vegan Workshop & Dinner Under The Dome
Δευτέρα, 3 Απρίλιος 2017
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2017
Πρόγραμμα:
Εκπαίδευση και πιστοποιητικό παρακολούθησης για τις παρακάτω συνταγές:
1. Ινδικό κόρμα
2. Κίτρινο κάρυ Ταυλάνδης
3. Ινδική σαλάτα με φακές
4. Κρύα σούπα με αβοκάντο.
Ακολουθεί δείπνο – μπουφές είτε στον υπέροχο χώρο lounge με κανονική ενδυμασία, είτε μέσα στην χαλαρωτική ζέστη του χαμάμ σε αναπαυτικές μαξιλάρες με το μαγιό σας ή μπουρνούζι.
Θα δοθούν μοναδικά δώρα από τους χορηγούς μας.
Κόστος συμμετοχής: 45 ευρώ συν ΦΠΑ / άτομο
****Προσοχή: Απαραίτητη η προκράτηση θέσης λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων****
Ημέρα: Κυριακή, 7 Μαίου 2017
Ώρα Έναρξης : 20:00
Διάρκεια: 2 ώρες & 30 λεπτά
Σημείο Συνάντησης:
Polis Hammam Athens
Διεύθυνση: Αυλητών 6-8, Ψυρρή
Τηλ. 210 321 20 20
Για την κράτηση της θέσης με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας:
>Τηλεφωνικά στο 210 321 20 20
>Με email στο athens@polis-hammam.gr
Βιογραφικό Νίκου Γαιτάνου (Nikos Sofarebel Gaitanos):
Αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegeterian / vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία – Οικολογία, Avocado, Yi) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman’s coach n’ horses, vegan hippo), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι headchef στο Rosebud wine restaurant στην Αθήνα και στο rOOTS στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο Goji Vegetarian Cafe Goji vegeterian cafe” στο York της Αγγλίας και είναι consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες www.greenchef.gr και nikosgaitanos.com