«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2016»

Δευτέρα, 6 Ιούνιος 2016

Το Polis Hammam ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε με ένα Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®. Εδώ και έξι χρόνια, η απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την διάκριση γιατί είναι η αναγνώριση της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον κάθε επισκέπτη μας. Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι τα σταθερά τιμητικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες για την εξυπηρέτηση, τις υπηρεσίες, τον χώρο μας. Έτσι όλοι οι επισκέπτες μας μπορούν να αισθάνονται πιο σίγουροι για τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας όταν κάνουν μια κράτηση στο Polis Hammam».

Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.